Ticketing & Övrigt

Genom våra biljettplattformar AXS och Elevate erbjuder AEG fler än 200 kunder världen över biljettjänster för ledande anläggningar, professionella sportfranschiser och ligor, familjeevenemang, marknader, musikklubbar, festivaler, museer och utställningar.

Företaget äger även andra verksamheter, bland annat MBNA Thames Clippers, en av världens största flodbåtstjänster: AXS TV, kabelbranschens ledande allmänna underhållningsnätverk för live-eventprogram; Bounce AEG, ett prisbelönat produktionsbolag för live-event och broadcast, samt Sign Language, ett ledande digitalt tryckföretag.

AXS Ticketing

AXS Ticketing

AXS lanserades av AEG och är ledande i att erbjuda tillgång till innovativa och möjliggörande biljettlösningar åt fler än 200 liveunderhållningspartners världen över, som omvandlar data till insikter och ökar värdet för liveevent. Genom AXS Ticketing och AXS Advantage, vår serie med marknadsförings- och datalösningar, servar vi alla faser av ett evenemangs livscykel – alltifrån evenemangsupptäckt, biljettköp och hjälpsam information om evenemangsplatsen för att ge en bra upplevelse under eventet. Vi ger tillgång till världens bästa liveunderhållningsupplevelser.

Elevate

Elevate

Elevate är ledande inom specialiserad biljett- och RFID-teknik och erbjuder en serie innovativa teknikprodukter exklusivt framtagna för världens största destinationsmusikfestivaler. Våra ansträngningar förbättrar festivalupplevelsen samtidigt som de förenklar – utan att begränsa – komplexiteten på marknadsplatsen. Och våra långvariga relationer med festivalorganisatörer och partners garanterar att vår inverkan till fullo engagerar fans innan, under och efter varje event.

Exterior image of the MBNA Thames Clipper on the water with The O2 in the background

MBNA Thames Clippers

MBNA Thames Clippers är en av de största flodbåtstjänsterna och verkar på Themsen i London. Med fler än 15 båtar transporterar pendeltjänsten nära fyra miljoner passagerare årligen och är integrerad i Londons transportsystem för tunnelbane- och bussbiljetter, inklusive Visitor Oyster Card-systemet.

AXS TV

AXS TV

AXS TV erbjuder banbrytande musikprogram, stå upp-komediföreställningar från dagens toppkomiker och tuffa MMA-kampanjer. Nätverkets franchiser omfattar THE X FACTOR UK och NASHVILLE och originalprogram såsom THE BIG INTERVIEW med Dan Rather; THE WORLD’S GREATEST TRIBUTE BANDS; GOTHAM COMEDY LIVE; AXS TV FIGHTS och INSIDE MMA. Nätverket distribueras i USA, Kanada, Mexiko och Karibien.

Sign Language

Sign Language

Sign Language XL är baserat i Denver, Colorado och ett av branschens ledande digitala tryckföretag för storformat, som levererar livfulla och slagkraftiga bilder över ett brett spektrum av underlag och sättningar. Sign Language XL:s toppmoderna tryckutrustning producerar högkvalitativa och innovativa skyltlösningar för utomhusreklam, sport- och koncertanläggningar, utomhusaktiviteter, skyltning för detaljhandel/skyltfönster och grafik för snabbmatsrestauranger. Företaget erbjuder även sakkunniga installationstjänster i USA.